acadamy awards

I natt var The acadamy awards, det är höjd punkten på mitt år och följer det nått så ordentligt men i år sket jag i röda mattan, men jag älskade att se showen, och innan showen såg jag 127 hours, helt sjuk men grymt bra, snyggt gjord och jag är ju en sucker för James Franco, men filmen var bra trodden den skulle ta hem priser men,
ÄNTLIGEN fick Colin Firth sin oscar samt med Natalie Portman, det var höjd punkten.

(titta på honom, den vackra mannen. hur kunde han inte vinna förr året?)

men inc eption var den som tog hem mest efter det var det the soical network och the kings speech.
James och Anna var underhållade och Kirk douglas tog hem för segaste utdelare "You know"
-A

Lilla London

Johoo.
Jag har varit på jobb fest, fan vad fett, har nu dock permanenta lever skador, drack så mycket, dock gillar jag att dricka, så det var väl väntat.
nej men, jag drack endast mycket för att det tog mycket att bli glader i hatten.
drack totalt 10 cider, ett glas vin, en stor stark, en mojito, en jägerbomb och en konstif drink som jag inte vet vad det va. Thats it.
I alla fall kvällen var som lyckad när jag väl drog mig hem åt och blev uppraggad för efter fest i mitt goa majorna, super kul hade jag det i alla fall det var kul att gå hem när borsan var påväg till skolan, men efter jobb festen drog jag och två arbetes kompisar till Lilla London på valand, shit nice ställe, hade aldrig varit där innan. så värt ;)
-A


hur vet man att man är i göteborg?

  1. Alkisar spottar på en och sen säger förlåt.
  2. När man sitter på spårvagnen och en man med drag spel kommer på och börjar spela.
Okej jag kom endast på två negativa saker om göteborg.
hur i helevete kommer det sig?
-A

A dream

In visions of the dark night
I have dreamed of joy departed—
But a waking dream of life and light
Hath left me broken-hearted.

Ah! what is not a dream by day
To him whose eyes are cast
On things around him with a ray
Turned back upon the past?

That holy dream—that holy dream,
While all the world were chiding,
Hath cheered me as a lovely beam
A lonely spirit guiding.

What though that light, thro' storm and night,
So trembled from afar—
What could there be more purely bright
In Truth's day-star?
-Edgar Allen Poe
-A

Im still good.

jag har svarat på alla mina kommentarer nu skall jag sätta mig och skriva ytterligare ett kapitel på min webb bok.
men först måste jag inskaffa lite kaffe SEE YA.
-A

For you twilighters.

I alla fall snart kommer en film jag velat se ett tag nu red riding hood med Amanda Seyfried, filmen är producerad av ingen mindre än Cathrine Hardwick och om ni är devoted hardcore twilight fans så vet ni att hon var den första att ta twilight filmen till the big screen, nu kommer hon med en ny film med nya heta män (tack gode gud att nikki reed inte är med i denna filmen) I alla fall två upp kommande män Var av än har vi sett i Gossip girl och en annan har en oerhört känd far, och den första mannen sägs ha tackat nej till twilight och han säger att det var nog det bästa han gjort. Men måste också tilllägga att Bellas pappa är med i filmen Billy Burke.

(Shiloh Fernandez)

(Max Irons)Ugh kan knappt vänta tills den kommer till sverige.
men den verkar inte finnas på listan än får la vänta och se.
-A

jag är lite seg på tangenterna för att..

jag spenderar stora delar med att läsa nu förtiden.
Vilket är himla skönt, jag gillar att läsa speciellt om jag hittar nått intresant.
i alla fall JAG FÖRSKER ATT BLI BÄTTRE.
funderar på att göra en video inlägg snart, om jag får låna pappas dator.
I alla fall...
-A

Böcker...

okej jag är lite barnslig av mig så jag gillar att läsa böcker (tonårsböcker) I vilket fall som helst I två dar nu har jag läst två olika böcker, vad som var jobbigt var att bägge två var himla bra och jag tyvärr kunde inte sluta läsa dem;
Första boken; The Body Finder av Kimberly DertingBoken handlar om Violet Ambrose, hon är en av ett slag, redan som liten upptäckte hon sin gåva, som var given till henne av hennes farmor. Violets hemliga gåva är att hitta lik, lik som blivit utsatta för en onaturlig död, varje mord lämnar ifrpån sig ett echo, ett unik sådan ingens eko är detsamma, när hon var liten hittade hon en ung tjej, ut över det har hon endast hittat små djur som blivit mördade av annat djur eller någon annan, med hjälp av sin bästa vän Jay så begavde hon dem i sin bakgård.
Nu när hon är äldre, har hon gått och fallit för sin bästa kompis samt hennes krafter tar henne till en helt ny nivå då hon hittar en tjej som varit borta en hel vecka, I staden där hon bor har en serie mördare landat och Violet har bestämt sig för att finna honom, Jay hennes bästa vän försöker göra allt för att skydda henne, är det för att han bryr sig så som hon bryr sig om honom? men vad Violet inte anar är att hon har stor risk att sluta som tjejerna som försvinner.

Jag tyckte om boken och läste ut den på cirka 6 timmar, som sagt den är svår att lägga ifrån sig, men jag gillade den, jag gillar Violet, Jay, och alla andra i boken, man kan riktigt sätta sig in och relatera till det mesta, om hur hon känner och hur hon tänker, hur hon kominucerar. Värd att läsa ser riktigt fram emot nästa bok som släpps 15 Feb i usa.  Desier of the dead.

Andra boken; If I Stay av Gayle Forman


If I stay handlar om Mia, hon har allt man kan drömma om, en enorm talang för musik, en extrem men fantastisk famlj, en underbar pojkvän och en ljuvlig bästa kompis som skulle göra vad som helst för henne.
Tills en dag hela hennes liv faller sönder och hon förlorar sin familj, och säg själv, Mia hamnar i en koma, och nu står hon med ett val, skall jag stanna för det jag har kvar eller skall jag lämna för det jag inte har?

Ugh denna boken, när jag satt och läste kunde jag inte hjälpa med att gråta, jag lipa som en babis, den var sorglig, rolig, romantisk, tragisk, allt på en och samma gång, och man kan riktigt känna smärtan, och sorgen alla kände för henne och man satt här och tänkte på hur underbar familj hon hade och fortfarande har ut över.
LÄS DEN. Upp följaren släpps i Usa 5 april. och den heter Where she went som är ur Adams perspektiv (Mias Pojkvän)

Två grymma böcker. LÄS DEM.
-A

wow..

sitter och leker och scrollar på pappas dator, den är härlig dock är den himlans ny så jag kan inte med alla knapparna än lyckas trycka på caps lock om och om igen.
I alla fall idag är det catch up med fyra serier som jag gillar...
mycket.

-A

jag har fuckat up igen, jag har ingen kontroll.

min söndags kväll bestod av läsning.
jag njöt och mös, håller ni med?

Har dessutom en ny låt på hjärnan lyssnade på den på repeat i cirka 5 timmar igår.
klicka på bilden
-A

hmm.

det har varit en lång dag idag..
är hemskt trött... har jobbat och bowlat, roligt.
i know.
var på stibergs torgets bowling hall and go me lyckades göra två strike stolt var jag.
i alla fall bloggen åter tar sin rätta glory imon.
-A

Ny kärlek.Nico Tortorella..
vill ha honom.
fan också.
jobbigt läge.
ytterligare en celeb crush!
-A


Okaj, okaj, jag försöker.

jag har varit lat på knapparna det sista, men jag har varit duktig på annat håll, har varit ute och supit, vänt på dygnet, shoppat, läst ut en bok, gjort planer för framtiden, upptäckt en massa musik.
ja jag har varit busy, busy, busy...
I alla fall försöker att vara på topp igen.. skall nu dricka kaffe, lägga mig och läsa och vänta tills kamera batteriet laddats sedan lägga upp mina fynd från igår, god i spended money on myself i feel amazing <3.

-A

RSS 2.0