Water for elephants

Vill se den nu.
Vem vill inte se Robert Pattinson med vårdat hår? borde titta på Harry Potter 4 igen, vackert.

Men jag måste ta mig i kragen och faktiskt läsa boken först.och jag hoppas den är bra, annars går 69 kr ner i handfatet, hehe.

Men måste läsa färdigt två andra först samt att jag skall lyssna färdigt på hungergame serien, på ljudbok.

-A

A little to much..Är en aning beroende av denna låten just för tillfället, känner ett enormt hopp när jag lyssnar på den, får mig att må bra helt enkelt.
-A

vad är mer underbart?

Att gå upp klockan ett eller ha en stor finne i ansiktet?
faktiskt inget av dem, ser fram emot idag det händer allt lite saker, vad är en hemlis ni får veta imorgon ;)
Idag i alla fall är jag sjukt trött, samt förkyld, himla vackert kan jag ju säga..
men men, tror jag skall hem till min moster senare idag, imorgon blir det jobb :)
samt lördag, skall se vad jag skall skriva om då...
Kram
-A

hmm...

har varit himla på snedden det senaste, endast för att jag inte orkat och samt jag tror jag håller på att bli kär, alltså på riktigt inte kändis kär.
men får se hur det leder.
har mycket att blogga om nu faktiskt så jag kommer att ta mig i kragen och göra mitt jobb.
<3
all kärlek från mig
- A

VILL HA PHOTOSHOP!

fan får spader, min nya dator har inte photoshop, och jag får totalt spel för att de vill inte instaleras på min dator BUHU.
Dagens ilands problem helt klart.
-A

Every part of me...

Vad de flesta inte vet om mig är att det är fler sider till mig än vad jag låter folk faktiskt se,  jag har många posetiva sider, och skulle tro lika många negativa sider, men vem jag är idag vet jag inte själv, en del av mig är mörkare än en annan del, en del håller hat, och en del håller kärlek, vare sig jag vill att folk skall veta om min hemska sida tror jag faktiskt inte att  någon vet hur mycket hat jag kan hålla inom mig, men som person har jag fortfarande mycket att kvar att växa, allt hat kommer ut nån gång för alla människor men än har inte så mycket gjort det för mig, men jag räknas redan som en vuxen, men till personlighet är jag långt där ifrån, jag har fortfarande en otroligt stor barnkänsla samt en väldigt vuxen sådan..
Som person har jag redan vuxit en hel del, jag har förlåtit det i mitt förflutna och jag har även glömt vad som behövts glömmas och kommit ihåg vad som varit viktigt att alltid minnas.
Jag är människa, vilket gör mig oerhört mänsklig, skulle aldrig att säga att jag är den perfekta människan men jag skulle säga att jag är perfekt just så som jag är, men genom att känna mig själv och veta hur många olika sider jag själv har, förstår jag att så har alla det, tror inte att någon egentligen är en sidig, utan faktiskt väldigt mångsidig.

jag är fast en aning bland mina mörka sider trotts att det ljusnar ute, får se hur jag mår imorgon.
-A

Big bad wolf


-A

I see the light

vår solen kikar in genom mitt fönster idag :D

-ATry new things

Så i alla fall, större delena av göteborgs befolkning som är gamla nog att gå ut har väl hört om Sticky fingers, jag spenderade ett år i gymnasiet med mina vänner som pratade att de skulle på sticky för att det var torsdag, och de var lediga på frdagen vilket jag aldrig var haha, I alla fall i 4 år har jag haft tillåtelse att gå dit men min premiär dag var igår.
blev förvirrad att det var så många våningar, men det hade ju nått för alla det kan ju jag i alla fall säga, men eftersom det är första gången har jag fått battle scars, det har mina fina engelska strumpbyxor, och jag har mig en ny supar kompis ;) haha eller ja en ny gammal vän, vi känner varandra genom våran gemsamma bästis Lillis, men nu har vi funnit varandra <3 Isabel :D
Sticky får 3 av 5
-A

I wanna be filthy rich

ugh hatar att min smak ör så dyr.


VILL HA ALLT.

-A


Green gate

morsan fyller det fina 43 idag, och som en snäll dotter jag är fick hon en vacker mjölk kanna från green gate för att hon älskar deras produkter, det roliga var hon trodde jag köpte en stor röd prickig kopp i stället för en liten sånna som hon redan har sex av he he he.
I alla fall skall börja in handla från det vackra märket och dessa är några få av de små märken jag vill och ska inhandla.Älskar, och vill seriöst haaaa..
-A

Jag är off my game.

Mesta dels för att jag inte vet vad jag skall skriva om, det kliar i fingrarna men still i got nothing.
-A

RSS 2.0